Školní stravování
Anotace aktivity
Zaměřeno na aktuální trendy v oblasti školního stravování s ohledem na zásady moderní výživy. Cílem je hledat cesty, jak zajistit kvalitu i dostupnost školních obědů/svačinek v souladu se zásadami zdravého životního stylu. Těšit se můžete na:
- Novinky ve financování školních jídelen a výdejen v mateřských a základních školách.
- Jak správně pracovat se spotřebním košem a zároveň zajistit zdravou a vyváženou stravu.
- Možnosti a přístupy k dietnímu stravování v rámci školních jídelníčků.
Součástí setkání bude také ochutnávka vzorků obědů a svačinek, připravených odborným vyučujícím z Hotelové školy v Havířově, které ukazují, jak aplikovat principy moderní výživy v praxi. Každý účastník obdrží osvědčení o absolvování.
- Termín konání: 2. 12. 2024 od 8.30 do 12 hodin
- Určeno pro: vedoucí škol, školních jídelen a pracovníky výdejen (MŠ i ZŠ)
(PDF, 1 MB)
Místo konání a rezervace termínu
Hotelová škola Havířov
Tajovského 2
Havířov-Podlesí
Evaluace aktivity
Děkujeme za účast na aktivitě, která je realizována v rámci projektu MAP Havířov IV, a prosíme Vás, abyste krátce zhodnotil/a tuto aktivitu.
Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá a umožní nám přizpůsobovat aktivity co nejvíce Vašim potřebám.
- Evaluace (připravujeme)